headershadow

Page content

Anti Spam Beleid

Bij ons is je email-adres veilig. Wij sturen je gratis tips en interessante artikelen, maar alleen wanneer je je e-mailadres via een "double opt-in" bevestigd hebt. Daarnaast  sturen we soms een aanbieding mee van een product van één van onze partners. Deze partners krijgen uiteraard nooit jouw e-mailadres te zien.

Paardvriendelijk heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Spam is ongevraagde e-mail die in grote hoeveelheden wordt verstuurd. Beide criteria (ongevraagd én in grote hoeveelheden) moeten van toepassing zijn om van 'spam' te spreken. Spamberichten. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geldt voor zowel consumenten als bedrijven)

Wij hebben zelf ook een hekel aan spam, daarom sturen wij alleen mail naar dubbel-bevestigde mailadressen.

E-mailadressen worden nooit aan anderen doorverkocht of weggegeven. Je kunt je op ieder moment gemakkelijk afmelden van de mailinglijst, door op de uitschrijflink te klikken.

Waarom “double opt-in” bevestigen?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, of een gratis product aanvraagt, ontvang je eerst een email met een activeringslink. Om zeker te zijn dat wij alleen mails versturen naar mensen die deze daadwerkelijk willen ontvangen, moet je op deze link klikken. Hiermee voorkomen we dat iemand ongewenst op de mailinglijst komt te staan.